Російські війська шість разів ударили по Криворізькому району Дніпропетровщини: поранені дві людини, є руйнування

Російські війська шість разів ударили по Криворізькому району Дніпропетровщини: поранені дві людини, є руйнування

Доповнено
Російські війська шість разів ударили по Криворізькому району Дніпропетровщини: поранені дві людини, є руйнування
. Телеграм-канал голови Дніпропетровської ОВА Валентина Резніченка

У ніч на 23 червня російські війська шість разів ударили по Криворізькому району Дніпропетровщини. Про це у своєму телеграмі повідомив голова обласної військової адміністрації Валентин Резніченко.

В місті Апостоловому поранено двоє людей, вони в лікарні.

Зруйновані будинки. У деяких районах міста немає електрики та води, написав він.

Після обстрілів на вулицях залишилися касетні боєприпаси. Піротехніки вже виявили 16 із них. Роботи тривають.

У своєму телеграмі голова облради Микола Лукашук уточнив, що жителі Апостолового поранені через детонування касетних боєприпасів.

"Подвір‘я місцевих мешканців засипані касетними боєприпасами, рятувальникам і поліції довелося евакуювати близько двадцяти людей в безпечні місця", – розповів він.

Обоє поранених – у важкому стані, написав у своєму телеграмі голова військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул.

Як повідомила на брифінгу головна фахівчиня відділу зв’язків із управління ДСНС України у Дніпропетровській області Дарина Цуркань, на місці обстрілів знайшли 30 касетних боєприпасів.

Що відомо

  • 23 червня — 120 день Україна протистоїть повномасштабному вторгненню Росії. Війська РФ продовжують ракетні обстріли, ідуть бої на Луганщині та Донеччині, Харків російські війська безперервно обстрілюють вже понад два тижні. Водночас ЗСУ просуваються в бік Херсонщини.
  • У ніч на 22 червня російська армія кілька разів обстріляла Апостолівську та Зеленодольську громади у Криворізькому районі. За попередньою інформацією, загиблих та поранених немає. У Великій Костромці Зеленодольської громади є руйнування, через обстріли відсутнє електропостачання. В Апостолівській громаді поцілили в поля.
  • 22 червня вдень на Дніпропетровщині жоден населений пункт не був обстріляний.
  • З початку повномасштабної війни на Дніпропетровщині під час атак російських військових загинула 21 людина. Понад 90 населених пунктів області зазнали руйнувань. Найбільше постраждали Синельниківський та Криворізький райони.

Читайте також

Вторгнення Росії в Україну, день 120. Текстовий онлайн

Читайте нас у Telegram: Суспільне Дніпро

На початок