На Івано-Франківщині сили ППО збили російську ракету

На Івано-Франківщині сили ППО збили російську ракету

На Івано-Франківщині сили ППО збили російську ракету
. Фото: скрін з відео Командування Повітряних Сил ЗСУ

14 червня під час повітряної тривоги, яка тривала по всій території України, в Калуському районі сили ППО збили російську ракету. Цю інформацію кореспондентці Суспільного підтвердив речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат.

Повітряну тривогу на Івано-Франківщині оголосили о 12:46. На Facebook-сторінці Командування повітряних сил ЗСУ повідомили, що з 12:20 до 13:20 вдалося збити одразу три крилаті ракети, імовірно "Калібр", які запустили по території України з акваторії Чорного моря.

Як ідеться в дописі, одну із ракет вдалося знищити із переносного зенітно-ракетного комплексу Повітряним командуванням "Центр", дві — зенітними ракетними комплексами у зоні відповідальності повітряного командування "Захід".

Начальник управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської обласної військової адміністрації Володимир Стебницький повідомив Суспільному, що упродовж дня інформації про зруйновані об'єкти чи постраждалих людей не надходило.

Про звуки вибуху на Калущині кореспондентам Суспільного повідомили місцеві жителі.

Інформацію про те, що сили ППО збили російську ракету, підтвердила у Telegram-каналі голова Івано-Франківської обласної військової адміністрації Світлана Онищук.

Читайте також

Читайте нас у Telegram: головні новини Івано-Франківщини

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі акаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!

На початок