В Івано-Франківську пролунали вибухи. Що про це відомо

В Івано-Франківську пролунали вибухи. Що про це відомо

В Івано-Франківську пролунали вибухи. Що про це відомо
. Фото ілюстративне: Vistacreate/Claudiodivizia

11 березня приблизно о 7:00 в Івано-Франківську пролунали три вибухи. Міський голова Руслан Марцінків під час онлайн-звернення повідомив, що ворог завдав по місту ракетний удар. Мер також додав, що з якихось причин не спрацювала загальноукраїнська система тривоги й закликав жителів не поширювати фото чи відео вибухів.

"Завданий ракетний удар. Не панікуйте, не поширюйте відео, не знімайте з вікон, не давайте ворогу можливості бачити. Зараз працюють рятувальники та відповідні служби. Відійдіть від вікон, за можливості перейдіть в укриття. Будемо з'ясовувати, чому військові не дали сигнал тривоги", — сказав Марцінків.

Міський голова звернувся до жителів Чукалівки, Опришівців, Крихівців, Драгомирчан та мікрорайону Городок залишатися вдома протягом години, не виїжджати на вулиці й не виходити на подвір'я. За можливості перейти в укриття у своїх будинках.

Це вже другий ракетний обстріл по Івано-Франківську. Вперше у місті пролунали вибухи 24 лютого. Тоді російські окупанти знищували ракетними комплексами аеропорт Івано-Франківська та склади ПММ.

Читайте також

Читайте нас у Telegram: головні новини Івано-Франківщини

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі акаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!

На початок