Біля військового аеродрому в Івано-Франківську пролунали кілька вибухів

Біля військового аеродрому в Івано-Франківську пролунали кілька вибухів

Доповнено
Біля військового аеродрому в Івано-Франківську пролунали кілька вибухів
. Фото: Facebook/Oryna Detsyk

Поблизу військового аеродрому в Івано-Франківську пролунали кілька вибухів. Речниця Держслужби з надзвичайних ситуацій в області Христина Перцович повідомила Суспільному, що виникла пожежа поблизу аеропорту.

"24 лютого о 07:16 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в Івано-Франківську на вулиці Чорновола (попередньо військовий аеродром). До місця події направили пожежно-рятувальні підрозділи. За попередньою інформацією, горять склади паливно-мастильних матеріалів", — повідомляють на Facebook-сторінці Держслужби з надзвичайних ситуацій в області.

На Facebook-сторінці МВС України повідомили, що ворог знищує ракетними комплексами аеропорт Івано-Франківська та склади ПММ.

Якщо завтра війна: що потрібно знати іванофранківцям у випадку військового вторгнення

Роман Чорненький у мережі Facebook оприлюднив відео обстрілу аеродрому.

Рятувальники уточнюють інформацію і про два ракетні удари на території аеродрому в селі Корнич Коломийського району біля штабу.

В Івано-Франківську увімкнули сирени тривоги. Людей закликали сховатися в укриттях.

Що відомо

Читайте нас у Telegram: головні новини Івано-Франківщини

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі акаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!

На початок