На Миколаївщині сталося сім пожеж

На Миколаївщині сталося сім пожеж

На Миколаївщині сталося сім пожеж
. Фото: ГУ ДСНС в Миколаївській області/Facebook

Протягом минулої доби шостого червня на Миколаївщині сталося сім пожеж, чотири з них виникли внаслідок потрапляння снарядів та їхніх уламків через обстріли російськими військами.

Про це повідомляє пресслужба Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в Миколаївській області.

Дві пожежі виникли у міста Баштанка. Там горів автомобіль Renault Trafik та будівля дитячої юнацько-спортивної школи. Рятувальники ліквідували загоряння на площі 2 кв. м та 30 кв. м.

Рятувальники Галицинівського загону місцевої пожежної охорони ліквідували пожежу житлового будинку на вулиці Південній у селі Лимани Галицинівської територіальної громади. Площа пожежі склала 50 кв. м.

У Галицинівському лісовому урочищі загорілися хвойний настил та дерева. Чергове відділення 5 Державної пожежно-рятувальної частини та відділення Галицинівського загону місцевої пожежної охорони ліквідували пожежу на площі 4,5 гектари.

На Миколаївщині сталося сім пожеж
Пожежа в Галицинівському лісовому угідді. Фото: ГУ ДСНС в Миколаївській області/Facebook

Також в результаті обстрілу зруйновано двоповерховий будинок на вулиці Баштанська республіка у місті Баштанка. Рятувальники розбирали будівельні конструкції та деблокували тіло загиблого під завалами чоловіка.

На Миколаївщині сталося сім пожеж
Зруйнований будинок. Фото: ГУ ДСНС в Миколаївській області/Facebook

З інших причин виникло три пожежі. Зокрема у місті Новий Буг горів автомобіль УАЗ 2206, у місті Вознесенськ загорілася господарча споруда, у селі Галицинове ліквідували пожежу внаслідок необережності під час куріння.

Читайте Суспільне Миколаїв у Telegram, Viber та Instagram.

На початок