Наслідки обстрілів у Миколаєві. Пошкоджені об'єкти медичної інфраструктури

Наслідки обстрілів у Миколаєві. Пошкоджені об'єкти медичної інфраструктури

Наслідки обстрілів у Миколаєві. Пошкоджені об'єкти медичної інфраструктури
. Миколаївська лікарня після обстрілів 04.04.2022/Миколаївська обласна рада

Російські війська третього та четвертого квітня обстрілювали Миколаїв. У місті пошкоджені п'ять об'єктів медичної інфраструктури.

Про це розповів начальник обласної військової адміністрації Віталій Кім в ефірі телеканалу "Рада".

"Пошкоджені п’ять об'єктів — дитяча лікарня, будинок дитини, лабораторія, онкодиспансер. Вибиті понад 400 вікон", — розповів Віталій Кім.

Зі слів начальника ОВА, триває відновлення роботи лікарні.

"Вони в себе там розганяють, що в нас там нацисти ховаються. А це просто лікарня. Може залякують, щоб люди покидали домівки, кидались у паніку. У нас цього немає. Люди просто зляться на них ще більше", — каже Віталій Кім.

Читайте також: "Війська РФ завдали ракетних ударів по Миколаєву. Є жертви та поранена дитина"

Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич опублікував наслідки обстрілів третього квітня гінекологічного відділення однієї з лікарень.

Віталій Кім каже, Миколаїв готовий до повторних атак.

"Миколаїв завжди готовий виходячи з тих засобів, що ми маємо. Ми знаємо, що вони формують сили. Ми готуємось до всіх сценаріїв. Тому для них буде сюрприз, якщо вони сюди полізуть", — розповів начальник ОВА.

За два дні обстрілів у Миколаєві пошкоджені п'ять шкіл, до десяти дитсадків у різних районах міста, а також житлові квартали. Про це повідомила голова Миколаївської обласної ради Ганна Замазєєва.

Що відомо

  • За словами Віталія Кіма, внаслідок обстрілів третього квітня у Миколаєву 14 поранених, серед них один хлопець загинув. В Очакові сім померлих та 19 поранених

Слідкуйте за новинами Суспільного Миколаїв у Telegram, Viber, YouTube та Instagram.

На початок