На Широколанівському полігоні травмувався чоловік

На Широколанівському полігоні травмувався чоловік

На Широколанівському полігоні травмувався чоловік
. Фейсбук

На території Широколанівського військового полігону через вибух боєприпасу травмувався чоловік. Зараз він перебуває в реанімації ЛШМД. У військовій прокуратурі Південного регіону України ситуацію не коментують. Обставини з'ясовують правоохоронці.

Речниця Нацполіції Інна Парфенова говорить: "Подія сталася вчора, 25-го березня, на військовому полігоні. За попередніми даними, пастух 29-ти років, мешканець села Данилівка Березанського району, знайшов снаряд, який вибухнув. За фактом спричинення тілесних ушкоджень поліцейські розпочали кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 Кримінального Кодексу України. Це "Умисне тяжке тілесне ушкодження". Поліцейські зараз встановлюють усі обставини травмування чоловіка, який перебуває в лікарні".

Головний лікар Миколаївської ЛШМД Олександр Дем'янов говорить: "Він був доставлений у вкрай важкому стані, з травматичною ампутацією кисті, з травмою стегна, торсу та плеча. Зараз знаходиться у реанімаційному відділенні. Потребує динамічного контролю та стабілізації стану. Переніс декілька оперативних втручань вчора. Коли буде ясно по прогнозу – він буде переведений у загальну палату, у відділення травматології або хірургії. Потім буде вже ясно по прогнозу. Можемо ми вже сказати, що минуло найгірше, що могло бути".

Автор: Володимир Степанов

На початок