У Краматорську також відновлять дистанційне навчання

У Краматорську також відновлять дистанційне навчання

У Краматорську також відновлять дистанційне навчання
. https://pixabay.com/

У двох громадах Донецької області планується відновити дистанційне навчання. Про це повідомляє Краматорська міська рада.

"З понеділка, 28 березня, у всіх школах Краматорська буде відновлено освітній процес у дистанційній формі навчання. Розклад та порядок організації навчання визначається адміністрацією закладів", — йдеться у повідомленні.

Читайет також: У Слов'янській громаді відновлюють дистанційне навчання

Додали, що на сьогодні Краматорськ забезпечено всіма необхідними товарами та харчовими продуктами.

Також у повному обсязі працюють комунальні служби та установи, тому і навчальний процес має продовжуватися.

Що відомо

  • Військові РФ продовжують насильно вивозити тисячі мешканців Маріуполя до Росії. Під незаконну депортацію вже потрапило 15 тисяч людей, кажуть в Маріупольскій міській раді. Та ще, містом їздить машина, з якої в гучномовець російські військові кричать, що Україна вже не приймає маріупольчан, тож треба виїжджати в Росію.
  • В Докучаєвську Росія зробила фільтраційний табір — там у українців забирають документи та розвозять в різні регіони РФ із забороною їх покидати протягом двох років.
  • У Слов'янську відкрили міст через Казенний Торець.
  • ООН порахували, що понад 200 тисяч людей в області не мають доступу до води.
  • Сьогодні на Донеччину привезли 237 тонн гуманітарної допомоги. Обласна військова адміністрація вже почала передавати її громадам.
  • За добу 103 людини евакуювали із Вугледара, Очеретиного, Новогродівки і Авдіївки. За місяць з Донеччини поїздами виїхали 92140 людей, каже Павло Кириленко, голова Донецької ОДА.

Читайте усі новини Донбасу у Telegram та Viber

На початок