У Маріуполі під час обстрілу російської армії загинула 11-річна гімнастка

У Маріуполі під час обстрілу російської армії загинула 11-річна гімнастка

У Маріуполі під час обстрілу російської армії загинула 11-річна гімнастка
. 11-річна гімнастка Катерина Дьяченко загинула у Маріуполі під час обстрілу російських військових, фото: Анастасія Мещаненкова

У Маріуполі внаслідок обстрілів російськими військами загинула українська гімнастка 2011 року народження Катерина Дяченко. Про це Суспільному повідомила тренерка Анастасія Мещаненкова.

"Я дуже хотіла б, щоб про неї дізналася Україна. Щоб у кожному нашому українському домі згадали про невинних дітей, у яких все життя було попереду. Катруся була неймовірною оптимісткою. У неї завжди все було чудово. Виступала Катруся завжди як на Олімпійських іграх, як навчав тренер – емоційно, яскраво та з високо піднятою головою. Дівчинка-ураган. Її любили всі діти, малюки, дорослі - вона для всіх була найкращим другом. Якось після змагань, де Катя посіла 1 місце, їй подарували собаку породи Бігль, назвала його Бася і плакала від щастя, коли побачила його. Ми збиралися виступити з нею на Кубку Дерюгіних у березні та поїхати на змагання до Іспанії влітку. Я не можу повірити, що більше не побачу її", — розповіла тренерка Анастасія Мещаненкова.

Катерина загинула 10 березня від бомб, які скинули на багатоповерховий будинок, у якому вони жили. Рятувальники дістали мертву дитину з під завалів.

Що відомо

Читайте усі новини Донбасу у Telegram та Viber

На початок