"Нова Одеса відрізана від Миколаєва" — міський голова Олександр Поляков

"Нова Одеса відрізана від Миколаєва" — міський голова Олександр Поляков

"Нова Одеса відрізана від Миколаєва" — міський голова Олександр Поляков
. Фото: mapio.net

Станом на 12 березня місто Нова Одеса "відрізане" від Миколаєва. 11 березня вдалося налагодити постачання хліба, у тому числі й гуманітарного. Через Вознесенськ продовжуємо евакуйовувати людей.

Про це у своєму відеозверненні розповів Новоодеський міський голова Олександр Поляков.

За словами Олександра Полякова, на трасі між Миколаєвом та Новою Одесою російські військові продовжують обстрілювати цивільний транспорт.

"Там прострілюються траси. Також 12 березня були випадки обстрілу вантажівок, що доставляли нам продовольчі товари в магазини. Поранений один водій", — розповів Олександр Поляков.

Як сказав Олександр Поляков, навколо Нової Одеси точаться бої Збройних сил України з російськими військами.

"Щодо Гур'ївки, як відомо, велися бої. Знаходиться ворожа техніка в цьому селі, хоча цю інформацію ще треба перевірити, ми зараз це робимо. Знаємо, що у напрямку "Бузьке - Сухий Єланець" велися також бойові дії. Всю ніч ми чули, як наша артилерія працює. Ось така ситуація навкруги Нової Одеси", — розповів Олександр Поляков.

Читайте також: "Вознесенськ з газом, світлом та водою" — міський голова Євгеній Величко"

Мер міста розповів, що вдалося налагодити постачання хліба до громади.

"Нами були налагоджені канали, 11 березня доставили хліб в місто, як гуманітарний, так і в магазини. І сьогодні доставляємо по магазинах, і по селах нашої громади також розвозимо хліб", — сказав Олександр Поляков.

Стосовно дефіцитних товарів Олександр Поляков розповів: "На сьогодні є дефіцит таких товарів, як дитяче харчування, памперси, ліки. Нам сформований невеликий обсяг у Миколаєві, будемо намагатися 12 березня доправити його до міста і роздати людям, які цього потребують. Але там дуже незначні обсяги".

За словами Олександра Полякова, міська влада Нової Одеси надає автобуси для того, щоб доправити людей на західну Україну.

"У Вознесенську формується потяг. Я оприлюднив через соціальні мережі інформацію. Усі жителі: це жінки, діти, інваліди 1-ї групи, — можуть в автобусах доїхати до Вознесенська, далі вони потрапляють у руки наших волонтерів. Чоловіків ми не вивозимо", — сказав Олександр Поляков.

Читайте Суспільне Миколаїв у Telegram, Viber та Instagram.

На початок