"Під Миколаєвом противник деморалізований" — голова Миколаївської ОВА

"Під Миколаєвом противник деморалізований" — голова Миколаївської ОВА

"Під Миколаєвом противник деморалізований" — голова Миколаївської ОВА
. Фото: Максима Левіна

Після удару артилерії Збройних сил України 5 березня військові Російської Федерації перебувають у деморалізованому стані.

Про це розповів у своєму відеозвернені до миколаївців голова Миколаївської обласної військової адміністрації "(ОВА) Віталій Кім.

"За даними нашої розвідки, противник дуже деморалізований. Вони розбігаються назад до своїх якихось штабів та командних пунктів. Їх випхають назад, направляють до своїх машин. Після вчорашніх наших обстрілів по всій області противник деморалізований. Самий час їх загнати. Вони кущами зараз біжать: за даними радіоперехватів їх перемов, це дані з місць, це дані розвідки", — сказав Віталій Кім.

За словами Віталія Кіма, російським військам бракує палива.

"У них немає палива. Не давайте їм його. Виливайте, палите, але ворогу нічого не віддавайте. Ту техніку, що в полях, тягніть та передавайте нашим військовим. Відганяйте цих орків", — розповів Віталій Кім.

Як розповів голова військової адміністрації, за добу є втрати серед цивільного населення.

"У Калинівці уламками вбило матір двох дітей, зараз ми займаємось їх розселенням. Хлопець підняв касету від "Смерчу" з білою смужкою і вона вибухнула в руках. Друзі не чіпайте такі речі. В них є система самознищення. Не збирайте предмети, в яких ви не розбираєтесь: загинув хлопець від цього", — сказав Віталій Кім.

Що відомо

Читайте Суспільне Миколаїв у Telegram, Viber та Instagram.

На початок