У Вознесенску відновлюють критичну інфраструктуру

У Вознесенску відновлюють критичну інфраструктуру

У Вознесенску відновлюють критичну інфраструктуру
. Фото: 0512.com.ua

У Вознесенську, що на Миколаївщині, у неділю, 6 березня, з ранку працюють над відновленням критичної інфраструктури міста.

Про це у телеграм-каналі "Вознесенський вісник" розповів міський голова міста Вознесенськ Євгеній Велічко.

За словами Євгенія Велічка, щоб відновити електропостачання на кількох вулицях буде вимкнуть живлення всього центра міста.

"Кілька вулиць у центрі Вознесенська залишаються без світла. Аби їх відновити вимкнемо електрику по всьому центру. Це для того, аби вулиці Шевченка, Кібрика змогли під'єднати до живлення. Відновлюємо електропостачання у Раковому, Новогригорівці", — сказав Євгеній Велічко.

У Вознесенску відновлюють критичну інфраструктуру
Вознесенськ станом на ранок 6 березня. Фото: "Вознесенський вісник"

Як розповів мер Вознесенська, газові служби працюють у селі Таборівка, потім перемикнуться на мікрорайон Болгарка, тому що там не вистачає частини матеріалів.

Стосовно гуманітарних питань Євгеній Велічко сказав: "Працюють над гуманітарними коридорами, гуманітарним постачанням. Працюємо над постачанням борошна до нашого хлібозаводу, який буде робити гуманітарний хліб для мешканців міста".

За словами Євгенія Велічка, у Вознесенську готують людей для евакуації до Польщі.

"Відпрацьовуємо бажаючих виїхати до Польщі автобусом. Там будуть зустрічати нас волонтери Польщі. Евакуйовувати будуть жінок та дітей, чоловіків на кордоні з Польщею пускати не будуть. Перші автобуси будуть довозити до Мостиської громади Львівської області. Там облаштовані пункти прийому і звідти можна дістатися кордону", — розповів Євгеній Велічко.

Що відомо

  • 2 березня до Вознесенська прорвалась колона російських військових. Станом на 4 березня під контролем окупантів залишається мікрорайон Болгарка, села Ракове та Новогригорівка. Станом на 5 березня війська російських загарбників покинули мікрорайон Болгарка та навколишні села.

Читайте Суспільне Миколаїв у Telegram, Viber та Instagram.

На початок