На Івано-Франківщині рятувальники ліквідували пожежу цистерни з газом у Креховичах

На Івано-Франківщині рятувальники ліквідували пожежу цистерни з газом у Креховичах

На Івано-Франківщині рятувальники ліквідували пожежу цистерни з газом у Креховичах
. Фото: Facebook/Держслужба з надзвичайних ситуацій

Прикарпатські рятувальники ліквідували пожежу цистерни з газом, яка загорілася 16 лютого у селі Креховичі Брошнів-Осадської громади. Про це повідомили на Facebook-сторінці Держслужби з надзвичайних ситуацій в області.

Як ідеться в дописі, рятувальники загасили вогонь 17 лютого о 13:34. Внаслідок загоряння ніхто не травмувався. Зараз пожежники охолоджують цистерну.

Що відомо

Поліцейські з'ясували, що водій вантажівки перевозив скраплений природний газ, розповіла Суспільному речниця Нацполіції в області Тетяна Іванюк.

17 лютого станом на 12:05 рятувальники продовжували гасити автоцистерну з газом у Креховичах. Вони охолоджували вантажівку водою з безпечної відстані, щоб запобігти вибуху та осіданню небезпечних речовин. Про це Суспільному повідомила речниця Держслужби з надзвичайних ситуацій в області Христина Перцович.

16 лютого станом на 18:00 працівники Нацполіції в області перекрили рух транспорту на ділянці автодороги Н-10 Стрий – Івано-Франківськ – Чернівці – Мамалига. Рятувальники евакуювали з найближчих будинків п'ятьох людей.

16 лютого о 14:22 на лінію 101 надійшло повідомлення про займання вантажівки. Надзвичайники з'ясували, що виникла пожежа цистерни газовоза об'ємом 40 м³ на площі 9 м². Пожежу ліквідовували 33 рятувальники.

Читайте також

Читайте нас у Telegram: головні новини Івано-Франківщини

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі акаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!

На початок