На Черкащині за добу виявили 676 нових випадків коронавірусу

На Черкащині за добу виявили 676 нових випадків коронавірусу

На Черкащині за добу виявили 676 нових випадків коронавірусу
.

На Черкащині за добу діагностували 676 нових випадків коронавірусу, повідомили в пресслужбі Мінохорони здоров'я України. Станом на 7 лютого в Україні зафіксували 23 378 випадків інфікування COVID-19.

За інформацією МОЗ, протягом минулої доби в області від ускладнень, спричинених коронавірусом, померли троє черкащан.

За словами заступниці голови Черкаської обласної державної адміністрації, яка курує медицину, Лариси Кошової, з початку пандемії всього підтверджених випадків 144 804.

Із лабораторно підтвердженим діагнозом COVID–19 лікується 11 751 пацієнт.

"На стаціонарному лікуванні на ковідних ліжках перебувають 725 черкащан, із них 73 дітей. До апаратів штучної вентиляції легень під'єднані 26 пацієнтів", — додала медикиня.

На Черкащині за останню добу одужали від коронавірусу 123 людини. Загальна кількість одужалих за весь час пандемії черкащан — 130 238.

За словами Лариси Кошової, загальна заповненість ліжок в області становить 36,5%.

Що відомо

  • Із 28 січня Черкаська область перейшла до "помаранчевої" зони карантину. Про це повідомила заступниця начальника управління охорони здоров’я Черкаської облдержадміністрації Тетяна Бондар.
  • У Черкаській області вісім закладів (п'ять – "першої хвилі", п'ять – "другої хвилі"), де надають допомогу хворим на COVID-19. Розгорнуто 1 960 ліжок. Із них забезпечені кисневою підтримкою 1 808 ліжок, це 92%, розповіла Суспільному заступниця голови Черкаської облдержадміністрації, яка курує медицину, Лариса Кошова. До цього списку планують додати ще дві лікарні.
  • В області працюють 101 пункт щеплень, 32 центри вакцинації та 25 мобільних бригад.

Читайте нас у Telegram: головні новини Черкащини та України

Читайте також

На початок