"Один з найкращих голів у сезоні". Форвард "Атлетико" забив дивовижний м'яч з центру поля: відео

"Один з найкращих голів у сезоні". Форвард "Атлетико" забив дивовижний м'яч з центру поля: відео

"Один з найкращих голів у сезоні". Форвард "Атлетико" забив дивовижний м'яч з центру поля: відео
. Atletico de Madrid

Анхель Корреа вже втретє забиває у новому році.

У чемпіонаті Іспанії забили гол-претендент на звання найкращого на початку 2022 року. ВІдбулося це у поєдинку учасників плей-оф Ліги чемпіонів від Іспанії: "Атлетико" зустрічався з "Вільярреалом".

"Вільярреал" та "Атлетико" закривали програму недільних матчів туру в чемпіонаті Іспанії. Зустріч закінчилася результативною нічиєю 2:2, завдяки якій "Матрацники" втрималися у топ-4.

Однак запам'ятався цей матч не лише підсумковим результатом, але й завдяки голу форварда "Атлетико" Анхеля Корреа. Його вже назвали одним з найкращих у сезоні.

Читайте також: Український захисник Кравець відзначився диво-голом за іспанський "Спортинг" у чемпіонаті: відео

Як забив Анхель Корреа?

Нападник мадридської команди відкрив рахунок у матчі проти "Вільярреала" на десятій хвилині. Вдалося це Корреа прямим ударом з центру поля.

Забити з цієї позиції Корреа вдалося після перехоплення передачі. Взявши м'яч під контроль, форвард "Атлетико" майже одразу відправив його у напрямі воріт "Вільярреала". Голкіпер "Жовтої субмарини" Жеронімо Руллі жодним чином не зміг врятувати команду від гола.

Відео голу

Цей гол Корреа став для нього єдиною результативною дією у матчі. На 67-й хвилині, коли "Атлетико" зрівнював рахунок у матчі, відзначився півзахисник Жоффрі Кондогбія.

Після матчу аргентинський нападник розповів, як саме йому вдалося відзначитися голом з центру поля. Форвард "Атлетико" наголосив, що чудово знає стиль гри воротаря "Вільярреала": Руллі, як і Корреа, виступають за збірну Аргентини.

"Правда у тому, що я знаю Руллі і те, як він грає. На щастя, мені вдалося перехопити м'яча у центрі поля і завдати хорошого удару, який став голом", - сказав нападник мадридців.

Ще більш вражений голом Корреа був головний тренер "Атлетико" Дієго Сімеоне. Він вважає м'яч, забитий аргентинцем, одним із найкращих у сезоні.

"Ми говорили про те, що Руллі перебував дуже далеко від своїх воріт. Йому [Корреа] вдалося забити один із найкращих голів сезону".

Що відомо

  • 26-річний Корреа проводить сьомий сезон як гравець "Атлетико". Його придбали у 2015 році в аргентинського "Сан-Лоренцо" за 5.5 мільйонів євро.
  • У сезоні 2021/22 Корреа зіграв 27 матчів у всіх турнірах, забивши вісім голів.
  • У 2022 році Корреа вже відзначився трьома голами, ще двічі аргентинський форвард забив "Райо Вальєкано".
  • "Атлетико" після матчу з "Вільярреалом" має 33 очки (20 матчів).

Що далі

  • Четвер, 13 січня. Матч "Атлетико" - "Атлетік" у Суперкубку Іспанії.
На початок