На Івано-Франківщині медики зафіксували 77 нових випадків COVID-19

На Івано-Франківщині медики зафіксували 77 нових випадків COVID-19

На Івано-Франківщині медики зафіксували 77 нових випадків COVID-19
. Фото: УНІАН

За минулу добу на Прикарпатті медики зафіксували 77 нових випадків COVID-19. Про це повідомили на Facebook-сторінці Івано-Франківського обласного центру контролю та профілактики хвороб.

Недугу виявили у 46 жителів Івано-Франківського, 16 — Коломийського, 14 — Калуського районів та одного жителя Надвірнянського районів. Жодного випадку захворювання не зафіксували у Верховинському та Косівському районах. Від початку пандемії COVID-19 зареєстрували у 129 198 прикарпатців.

Читайте також: COVID-19 на Івано-Франківщині: 2021 рік у цифрах

На Івано-Франківщині впродовж 9 січня медики не зафіксували жодного летального випадку з діагнозом COVID-19. Від початку пандемії в області з підтвердженим діагнозом COVID-19 померли 3 125 людей.

Одужання від коронавірусу за добу медпрацівники підтвердили 47 прикарпатцям. Загалом COVID-19 подолали 121 212 жителів області.

За добу 9 січня в Україні медики зафіксували 1 969 нових випадків COVID-19.

Читайте також

Читайте нас у Telegram: головні новини Івано-Франківщини

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі акаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!

На початок