60% опіків тіла. На Івано-Франківщині внаслідок пожежі помер 89-річний чоловік

60% опіків тіла. На Івано-Франківщині внаслідок пожежі помер 89-річний чоловік

30 грудня о 8:30 в Івано-Франківській обласній клінічній лікарні помер 89-річний чоловік, який напередодні отримав 60% опіків тіла на пожежі у Калуші. Про це кореспондентові Суспільного повідомив медичний директор медзакладу Андрій Яворський.

"Чоловік — 1932 року народження. Був стабільно важкий, із численними глибокими опіками. Сьогодні вранці він помер, не вдалося врятувати", — сказав Андрій Яворський.

Що відомо

В обід 29 грудня у Калуші сталася пожежа в кухні житлового будинку на вулиці Зеленій — зайнявся газовий шланг. На пожежі травмувався господар помешкання — він отримав опіки III-IV ступеня.

Упродовж 2021 року на Івано-Франківщині рятувальники зареєстрували 2 500 пожеж, що на 588 менше, ніж у 2020 році. Водночас під час займань у 2021 році загинули 34 людини, 32 із них померли під час пожеж у помешканнях.

На Івано-Франківщині у майже 80% помешкань з тих, у яких цьогоріч провели техобслуговування мереж, газовики виявили витоки газу. Найчастіше їх знаходять на газових кранах.

Читайте також

Читайте нас у Telegram: головні новини Івано-Франківщини

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі акаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!

На початок