Муніципальний баскетбольний клуб "Миколаїв" на виїзді програв "Харківським Соколам"

Муніципальний баскетбольний клуб "Миколаїв" на виїзді програв "Харківським Соколам"

Муніципальний баскетбольний клуб "Миколаїв" на виїзді програв "Харківським Соколам"
. Фото: МБК "Миколаїв"/Facebook

У матчі регулярного чемпіонату Суперліги Windrose муніципальний баскетбольний клуб (МБК) "Миколаїв" у гостях зазнав поразки від баскетбольного клубу "Харківські Соколи".

У Суперлізі Windrose поновилися змагання після перерви на матчі національної збірної. Команди зіграли 1 грудня матчі регулярного чемпіонату.

МБК "Миколаїв" приїхав до Харкова у складі з 11 гравців, це сталося через те, що тиждень тому клуб розірвав контракти з двома американськими легіонерами, а нових підписань не відбулось.

Перші хвилини на старті зустрічі в Харкові "корабели" почувалися досить впевнено. Але з середини стартової чверті харків’яни наздогнали миколаївців та випередили на п’ять очок.

Друга десятихвилинка також залишилася за господарями паркету і перевага зросла до 11 очок.

Читайте також: "МБК "Миколаїв" на власному паркеті поступився лідеру чемпіонату – "Прометею"

Після великої перерви перевага харків'ян ще збільшилась. "Соколи" реалізували низку атак, після яких різниця склала 20 очок. "Корабели" перейшли в контратаку і змогли скоротити відставання до 10. Втім, гравці Валерія Плеханова зупинили атаки гостей і закінчили третю десятихвилинку з перевагою 16 балів.

Лише четверта чверть залишилась за миколаївцями, але на загальний результат це не вплинуло. У підсумку перемога "Харківських Соколів" — 83:71.

Найактивнішим гравцем матчу став Майкл Девіс (25 очок та п'ять передач).

Наступний матч МБК "Миколаїв" зіграє третього грудня в Дніпрі.

Читайте Суспільне Миколаїв у Telegram, Viber та Instagram.

На початок