Якою буде погода на Миколаївщині протягом наступного тижня

Якою буде погода на Миколаївщині протягом наступного тижня

На території Миколаївської області з 29 листопада до 5 грудня синоптики прогнозують надходження сухої холодної повітряної маси. Опади у вигляди дощу очікуються тільки в понеділок ­— 29 листопада.

Про це кореспондентам Суспільного розповів завідувач сектору метеопрогнозів Миколаївського обласного центру з гідрометеорології Роман Мурмило.

До п'ятниці, третього грудня, на Миколаївщині температура вночі становитиме -1... +5 градусів, вдень підвищиться до +7...+13.

У понеділок, 29 листопада, очікується дощ та штормовий вітер.

"Якщо вночі опадів не буде, то вдень розпочнеться дощ у супроводі штормового, 15-20 м/с, південного вітру. Погодою керуватиме тепла повітряна маса, тому вночі температура становитиме 5-10 градусів тепла, вдень +10...+15", — говорить Роман Мурмило.

Читайте також: ""Квітуча Миколаївщина". Як відбувається озеленення області"

За словами Романа Мурмили, 30 листопада до Миколаївщини надійде суха холодна повітряна маса. Опади припиняться. Відбудеться зниження температури повітря вночі до - 3...+ 3 градусів, вдень до +2...7 тепла.

Протягом тижня погодні коливання супроводжуватиме рвучкий південний вітер 7-12 метрів за секунду, що посилюватиметься до штормових значень.

Коливання атмосферного тиску будуть незначними — 752-756 міліметрів ртутного стовпчика. Відносна вологість повітря протягом тижня — 73-81 відсотків.

Читайте Суспільне Миколаїв у Telegram, Viber та Instagram.

На початок