Вибух у будинку на Миколаївщині. Що відомо про постраждалих

Вибух у будинку на Миколаївщині. Що відомо про постраждалих

Оновлено

У місті Нова Одеса у кутовій частині п’ятиповерхового житлового будинку вранці 27 листопада стався вибух, який спричинив руйнування частини четвертого та п’ятого поверхів будівлі. Станом на 23:25 відомо, що постраждали шість людей.

Інформацію кореспондентам Суспільного підтвердила речниця надзвичайників Ілляна Пацюк.

За словами Новоодеського міського голови Олександра Полякова, у будинку мешкали 54 людини.

На п’ятому поверсі постраждали три людини. Рятувальники передали їх медикам (в однієї людини попередньо перелом руки, у двох інших людей — шоковий стан, після обстеження від госпіталізації відмовились). Заступниця головного лікаря Новоодеської Центральної районної лікарні Олена Косенчук розповіла кореспондентам Суспільного, що чоловіка з відкритим переломом руки та його дружину медики відвезли до Миколаєва у лікарню швидкої медичної допомоги.

Скільки пошкоджено помешкань поки не відомо. Постраждалих планують розселити в гуртожитку аграрного ліцею.

Станом на 16:00 відомо про смерть однієї людини – це літній чоловік, якого евакуювали із сусіднього під'їзду. За попередньою інформацією чоловік помер через зупинку серця. Про це кореспондентам Суспільного розповів начальник управління з питань цивільного захисту Миколаївської облдержадміністрації Євген Пронін.

У ході демонтажу зруйнованих елементів будинку у квартирі на четвертому поверсі рятувальники виявили тіло непритомної жінки. О 16:46 за допомогою лебідки рятувальники її спустили з будинку. Медики констатували смерть. За словами представників поліції, це мешканка квартири, в якій вранці стався вибух.

Станом на 19:40 рятувальники продовжують роботи з демонтажу зруйнованих елементів конструкцій будинку, працюватимуть протягом всієї ночі.

О 23:25 рятувальники дістали з-під завалів тіло жінки (1964 року народження), медики констатували її смерть.

Пошуки чоловіка тривають.

Читайте Суспільне Миколаїв у Telegram, Viber та Instagram.

На початок