Підпал автівки в Миколаєві: затриманому повідомили про підозру

Підпал автівки в Миколаєві: затриманому повідомили про підозру

Підпал автівки в Миколаєві: затриманому повідомили про підозру
. Фото: ГУ Національної поліції в Миколаївській області

Вчора, 21 листопада, слідчі повідомили про підозру чоловікові, якого затримали після підпалу автівки в Миколаєві. Йому інкримінують частину 2 статті 194 Кримінального кодексу України "Умисне знищення або пошкодження майна, вчинене шляхом підпалу". Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до десяти років.

Про це кореспондентам Суспільного розповіла речниця Нацполіції у Миколаївській області Інна Парфенова.

Зі слів Інни Парфенової, підозрюваний ― 30-річний житель Черкас. Чоловік раніше притягувався до кримінальної відповідальності за розбій та умисне вбивство.

"Під час проведення слідчо-оперативних заходів поліцейські встановили, що затриманий спеціально прибув у Миколаїв, щоб виконати замовлення осіб, які позиціонують себе, як наближені до "смотрящого" за регіоном, за що мав отримати грошову винагороду", ― розповіла Інна Парфенова.

Читайте також: "Підозрюваного у вбивстві чоловіка в Миколаєві поліція оголосила в міжнародний розшук"

Також поліцейські перевіряють причетність підозрюваного до аналогічних злочинів на території Миколаївської області та збирають доказову базу стосовно ймовірних замовників.

Що відомо

  • 20 листопада у дворі будинків по вулиці Чкалова горів автомобіль Audi. На місці події поліцейські знайшли пляшку із залишками займистої рідини, що свідчило про ймовірний підпал. 30-річного жителя Черкас поліцейські затримали одразу після вчинення злочину.

Читайте нас у Telegram, Viber та Instagram.

На початок