МБК "Миколаїв" у гостях поступився БК "Запоріжжя"

МБК "Миколаїв" у гостях поступився БК "Запоріжжя"

МБК "Миколаїв" у гостях поступився БК "Запоріжжя"
. Фото: МБК "Миколаїв"/Facebook

Муніципальний баскетбольний клуб (МБК) "Миколаїв" на виїзді у матчі регулярного чемпіонату Суперліги Windrose поступився баскетбольному клубу "Запоріжжя" з рахунком 93 : 87.

Першу десятихвилинку "корабели" розпочали з влучного кидка Олександра Тіщенка. Команда підтримувала перевагу весь час і на перерву пішли за рахунком – 19 : 22.

У другій чверті спочатку "Миколаїв" вийшов вперед, потім господарі відігрались. Врешті на велику перерву команди пішли за переваги "корабелів" у два очки.

У третій чверті миколаївці змогли дещо збільшити відрив, не дивлячись на травмування капітана команди Андрія Кальніченка, який до кінця гри так і не з’явився на паркеті. Перед прикінцевою чвертю в "корабелів" була перевага у п'ять очок.

Читайте також: "МБК "Миколаїв" виборов третю перемогу в сезоні, здолавши БК "Дніпро"

У середині четвертої 10-хвилинки запоріжцям вдалось зробити кілька потужних атак. Два дальні влучання Віталія Мальчевського, триочковий від Олександра Сизова та результативна атака від Ясіна Джозефа дозволили господарям вийти вперед на 10 очок. Гостям не вистачило часу, аби повернути лідерство.

Фінальна сирена зафіксувала поразку МБК "Миколаїв" — 93 : 87.

Кращим гравцем став баскетболіст "Миколаєва" Андре Уокер, має 19 очок та 10 передач.

Наступну гру МБК "Миколаїв" зіграє 31 жовтня на виїзді, в Слобожанському, проти БК "Прометей".

Читайте Суспільне Миколаїв у Telegram, Viber та Instagram.

На початок