Без опадів, можливі заморозки. Якою буде погода на Миколаївщині протягом тижня

Без опадів, можливі заморозки. Якою буде погода на Миколаївщині протягом тижня

Без опадів, можливі заморозки. Якою буде погода на Миколаївщині протягом тижня
. Фото: Lina Kivaka/Pexels

Протягом тижня, з 25 по 31 жовтня, на території Миколаївської області, за прогнозами синоптиків, опадів не очікується. Вночі можливі заморозки.

Такі дані наводить Український гідрометцентр.

Так, з 25 по 26 жовтня включно, за прогнозами синоптиків, на Миколаївщині очікується мінлива хмарність. Вдень температура повітря прогріватиметься від дев’яти до одинадцяти градусів вище нуля. У ніч проти 26 жовтня можливі заморозки ‒ стовпчик термометра показуватиме від нуля до двох градусів із позначкою "мінус". Вітер змінних напрямків, три-вісім метрів на секунду.

27 жовтня синоптики прогнозують сонячну погоду. Денна температура ‒ від дев’яти до одинадцяти градусів вище нуля, нічна ‒ від нуля до двох градусів із позначкою "плюс". Вітер південно-східний, три-вісім метрів на секунду.

Протягом 28-29 жовтня на Миколаївщині очікується мінлива хмарність. Вдень температура повітря прогріється від 11-ти до 13-ти градусів вище нуля, вночі ‒ від двох до чотирьох вище нуля. Вітер північно-західний, три-вісім метрів на секунду.

Читайте також: "Ольвійські ленеї": на Миколаївщині влаштували свято молодого вина"

У вихідні дні, 30 та 31 жовтня, за прогнозами синоптиків, переважатиме сонячна погода. Денна температура ‒ до 16-ти градусів вище нуля, вночі ‒ від п’яти до семи градусів із позначкою "плюс". Вітер змінних напрямків, чотири-шість метрів на секунду.

Протягом тижня значних коливань атмосферного тиску не очікується ‒ від 770 до 773 міліметрів ртутного стовпчика.

Читайте нас у Telegram, Viber та Instagram.

На початок