Загинув у зоні ООС. У Миколаєві прощаються з військовим

Загинув у зоні ООС. У Миколаєві прощаються з військовим

Загинув у зоні ООС. У Миколаєві прощаються з військовим
. Фото: Ольга Руда/Суспільне Миколаїв

У Миколаєві 25 серпня прощаються з бійцем, який загинув на Сході країни. Церемонія відбувається біля меморіалу Струни пам’яті.

Про це повідомляє кореспондентка Суспільного.

Командир взводу, лейтенант Юрій Михайлов служив за контрактом у 28-й окремій механізованій бригаді імені Лицарів Зимового Походу. На службі був півтора місяця. Загинув 22 серпня.

Загинув у зоні ООС. У Миколаєві прощаються із військовим
Фото: 28-ма окрема механізована бригада

"Неподалік Мар’їнки російські найманці вели вогонь зі стрілецької зброї та великокаліберних кулеметів. У результаті ворожого обстрілу один військовий дістав вогнепальне поранення несумісне з життям", – повідомила речниця командування об’єднаних сил Лідія Нанівська у зведенні щодо ситуації в районі проведення Операції об’єднаних сил.

Попрощатися з загиблим прийшли понад 100 людей.

У Миколаєві прощаються із військовим, який загинув у зоні ООС
Фото: Ольга Руда/Суспільне Миколаїв

Серед присутніх побратим Юрія, – Олег Штурипіта.

"Я знав його до служби. З першого дня знайомства він мені показався відповідальним. У нього така посада – командир взводу. Він відразу рішучий та готовий до бою був", – розповів заступник командира роти 28-ї бригади Олег Штурипіта.

За словами тренера з важкої атлетики Валерія Тюника, виховувала Юрія бабуся. Хлопець з 13 років займався спортом, закінчив Львівську академію сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

Поховають бійця в Миколаєві, на Алеї слави міського кладовища.

Читайте нас у Telegram, Viber та Instagram.

На початок