У Харкові чоловіка ушпиталили після нападу собаки

У Харкові чоловіка ушпиталили після нападу собаки

У Харкові чоловіка ушпиталили після нападу собаки
. Суспільне Харків

У під'їзді будинку на проспекті Героїв Сталінграда у Харкові 33-річного чоловіка покусав собака. Його ушпиталили до лікарні швидкої та невідкладної допомоги.

Собака напав на людину ввечері 21 липня. Швидку на місце події викликали о 18:00, розказав 22 липня директор Центру екстреної меддопомоги та медицини катастроф Віктор Забашта.

"З ранами передпліч, гомілок, із забиттям голови — чоловік тікав і вдарився головою — його доправили до лікарні швидкої допомоги. На час шпиталізації чоловік був у стані середньої тяжкості", — сказав Забашта.

За його словами, бригада швидкої зупинила кровотечу, коли медики працювали у будинку, собаки на майданчику вже не було. Інформації про те, що окрім чоловіка, собака травмував і жінку, яка була з ним, у швидкій не мають.

"З розповіді бригади я зрозумів, що чоловік з жінкою зайшли до помешкання, де були собаки. Рани у чоловіка не тяжкі, можливо, до нього б не викликали швидку, якби він не вдарився головою", — каже директор Центру екстреної меддопомоги та медицини катастроф.

Заяв до поліції з приводу нападу собаки не надходило, сказала у коментарі Суспільному речниця поліції області Олена Бараник. За її словами, хто є власником тварини, з'ясовують дільничі.

Читайте також

Лобове зіткнення на харківській окружній: помер один з трьох травмованих

На початок