Ремонт даху миколаївської багатоповерхівки. Найняти шамана, щоб він відганяв тучі – Рєпін

Ремонт даху миколаївської багатоповерхівки. Найняти шамана, щоб він відганяв тучі – Рєпін

Ремонт даху миколаївської багатоповерхівки. Найняти шамана, щоб він відганяв тучі – Рєпін
. Фото - Ніни Булах

На будинку, що на вул. Тернопільська, 79-Б в Корабельному районі, через негоду зірвало дах. Заступник директора житлово-комунального господарства Олександр Рєпін розповів, хто ремонтуватиме покрівлю.

Мешканці будинку не вибрали собі управляючу компанію.

"На сьогоднішній день вони просто обслуговуються за невеличку платню – це приблизно до двох гривень. Тобто не формують ніякого фонду для поточних ремонтів. "Океан" їх обслуговує за оті маленькі кошти, які залишились з якогось там року. Немає внесків на проведення поточного ремонту", – каже Олександр Рєпін.

Ремонт даху миколаївського будинку. Найняти шамана, щоб він відганяв тучі – Рєпін
Фото - Ніни Булах
Читайте також: "Будинки затопило нечистотами: у Миколаєві ситуацію на вулиці Флотській визнали надзвичайною"

"Якби вони обрали "Океан" управляючою компанією, і в цьому тарифі на управління була і винагорода управителю, і накопичення поточного ремонту. Вони мали б право звернутися. На сьогодні вони можуть волати чи найняти шамана, щоб він відганяв тучі", – сказав Олександр Рєпін.

Олександр Рєпін рекомендує співвласникам будинку звернутися до комісії з надзвичайних ситуацій Миколаївської міської влади. Якщо вони визначать, що дах зірвало внаслідок негоди, його відремонтують за рахунок грошей резервного фонду.

Що відомо

  • 30 червня на вулиці Тернопільський, 79-Б зірвало дах п`ятиповерхівки. Будинок обслуговує комунальне підприємство Дирекція єдиного замовника (КП "ДЕЗ") "Океан". За словами заступника директора ЖКГ Олександра Рєпіна, 1 липня працівники компанії виїжджали на місце та склали акт.

Читайте нас у Telegram: новини Миколаївщини

Підписуйтеся на Суспільне Миколаїв у Viber

На початок