Опублікували трейлер першого україномовного фільму Романа Балаяна "Ми є Ми поруч"

Опублікували трейлер першого україномовного фільму Романа Балаяна "Ми є Ми поруч"

Опублікували трейлер першого україномовного фільму Романа Балаяна "Ми є Ми поруч"
.

У мережі опублікували трейлер нового фільму Романа Балаяна "Ми є Ми поруч", який вийде в прокат вже у липні. Це перша робота режисера за останні 12 років.

За сюжетом картини, знаний лікар-хірург помиляється в діагнозі семирічного хлопчика, сина своїх друзів і свого хрещеника, і той помирає в нього на операційному столі. У шоковому стані Олексій пише заяву про звільнення. Відтоді з ним починають траплятися містичні історії.

Раптова зустріч героя та загадкової дівчини перевертає їхні життя та наповнює їх глибокими почуттями. Вони стають сенсом одне для одного та готові боротися за своє щастя проти усього світу.

Головні ролі в картині виконали Ахтем Сеітаблаєв ("Додому", "Інший Франко", "Хайтарма") та Катерина Молчанова ("Гуцулка Ксеня", "Моя бабуся Фані Каплан", "Рівень чорного").

Фільм вийде в прокат 8 липня 2021 року. Це також перша стрічка, яку режисер зняв українською мовою.

Що відомо

Роман Балаян розпочав кар'єру в 1970 році, коли прийшов працювати режисером на Київську кіностудію. Його фільми – постійні учасники міжнародних фестивалів класу "А".

"Бережи мене, мій талісмане" брав участь в основному конкурсі Венеційського кінофестивалю (1986 рік), стрічка "Леді Макбет Мценського повіту" – в основному конкурсі кінофестивалю у Сан-Себастьяні (1989 рік), "Два місяці, три сонця" – фільм-учасник основного конкурсу кінофестивалю у Карлових Варах (1998 рік), а "Ми є, ми поруч" у 2020 році змагався за нагороду основного конкурсу Варшавського кінофестивалю.

Читайте також

Що покажуть на кінофестивалі "Молодість 2021" – прем'єри, нова секція та Фелліні

Стрічка "Погані дороги" Наталки Ворожбит вийде у прокат 20 травня

Що в сучукрліт можна екранізувати: моторошні казки, чорні комедії та альтернативний хід історії

На початок