Два кандидати на посаду ректора Каразінського університету оголосили про участь у виборах

Два кандидати на посаду ректора Каразінського університету оголосили про участь у виборах

Два кандидати на посаду ректора Каразінського університету оголосили про участь у виборах
. facebook.com

Юридичний факультет Харківського національного університету ім. В. Н. Каразіна на загальних зборах колективу вирішив висунути декана факультету Тетяну Кагановську як кандидата на посаду ректора.

Голосування за кандидата на посаду ректора на юридичному факультеті відбулося 6 квітня та проходило онлайн через карантинні обмеження, сказано на офіційній сторінці факультету в Facebook.

Тетяна Кагановська отримала 112 голосів "за" від колег, одна людина під час голосування утрималася.

Тетяна Кагановська — докторка юридичних наук, професорка, має звання заслуженої юристки України. Очолює юридичний факультет останні 17 років. Її батько — колишній міський голова Харкова Євгеній Кушнарьов.

З кандидатом на посаду ректора визначилися й на фізико-технічному факультеті університету. На засіданні вченої ради, яка відбулася 17 березня, висунули в якості кандидата на посаду ректора декана факультету Ігоря Гірку.

Про це він повідомив у Facebook.

Гірка очолює факультет з 2005 року, є членом-кореспондентом НАН України та лауреатом премії НАН України ім. К. Д. Синельникова.

Прийом документів від претендентів на посаду ректора триватиме до 5 травня, кажуть в університеті.

До 15 травня Міністерство освіти і науки України направить до університету список зареєстрованих кандидатів на посаду ректора.

Вибори в Каразінському університеті відбудуться 25 травня 2021 року.

Що відомо

  • Наприкінці лютого ректор Каразінського університету Віль Бакіров повідомив про намір піти з посади, яку обіймав з 1998 року.
На початок