Зеленський призначив нового заступника голови Офісу президента. Що про нього відомо

Зеленський призначив нового заступника голови Офісу президента. Що про нього відомо

Оновлено
Зеленський призначив нового заступника голови Офісу президента. Що про нього відомо
.

Президент Володимир Зеленський призначив Ігоря Брусила заступником голови Офісу президента Андрія Єрмака.

Про це повідомляється на сайті Офісу президента.

Ігор Брусило з 2014 працював в Адміністрації президента Петра Порошенка на посаді завідувача відділу головного департаменту Державного Протоколу та Церемоніалу. У 2020 році він став заступником керівника департаменту з питань Державного Протоколу та Церемоніалу ОПУ.

Окрім цього, він працював в Адміністрації президента Віктора Януковича. Водночас у 2016 році під час перевірки встановили, що до Брусила не застосовуються заборони відповідно закону "Про очищення влади".

У декларації за 2020 рік Брусило вказав, що володіє квартирою у Борисполі та має у спільній власності ще одну квартиру у Борисполі. Він користується автомобілем Nissan Qashqai 2020 року, також його дружина володіє Nissan Qashqai 2010 року.

За 2020 рік чоловік отримав 593 тис. грн заробітної плати від Державного управління справами, ще 238 тис. грн отримав від продажу майна. Окрім цього Брусило має готівкою 1,5 тисячі євро та 6,5 тисячі доларів, ще 3 тисячі євро володіє його дружина.

Також у жовтні 2020 року Брусило отримав 175 тис. грн кредиту для купівлі автомобілю.

Читайте також

  • 25 лютого Володимир Зеленський призначив колишню міністерку фінансів Оксану Маркарову надзвичайним послом України у Сполучених Штатах Америки.
  • Народний депутат від партії "Голос" Роман Лозинський ініціював депутатський запит до президента Володимира Зеленського про відсторонення Олексія Арестовича з ТКГ через нецензурне висловлювання.

Читайте нас у Telegram: головні новини України та світу

На початок