Падіння кулі у Кам'янці: одного з травмованих виписали з лікарні

Падіння кулі у Кам'янці: одного з травмованих виписали з лікарні

Падіння кулі у Кам'янці: одного з травмованих виписали з лікарні
. Фото: ГУ НП у Хмельницькій області

Одного з п'яти травмованих, який ввечері 22 травня потрапив у лікарню після падіння повітряної кулі, виписали з медичного закладу. Стан здоров'я інших травмованих, наразі стабільний.

Про це Суспільному повідомив директор Кам'янець-Подільської міської лікарні №1 Олександр Чернець.

За його словами, 31-річному хмельничанину, який потрапив у лікарню з переломами пальців, надали медичну допомогу та вже виписали з лікарні.

"Наразі у медичному закладі перебуває четверо пацієнтів, у них травми різного ступеня тяжкості. Загалом стан здоров'я чотирьох травмованих, які перебувають у лікарні, залишається стабільним", - каже Олександр Чернець.

Додає, у реанімації з численними переломами перебуває 37-річний хмельничанин.

"Його успішно прооперували. Він знаходиться у лікарні. Стан здоров'я теж стабільний", - повідомив лікар.

Також в лікарні залишаються перебувати: 28-річний пілот повітряної кулі(Київська область), 49-річна жителька Прилук(Чернігівська область) та 37-річний житель села Смотрич(Хмельницька область).

Що відомо

  • У Кам'янці-Подільському 22 травня впала повітряна куля з людьми на борту. В результаті падіння аеростату одна людина загинула та ще п’ятеро травмувалися.
  • В результаті падіння кулі загинув 53-річний житель Прилук. Його дружина, інші пасажири, а також 28-річний пілот, який є мешканцем Києва, отримали травми різного ступеня важкості та госпіталізовані до медичних закладів міста Кам’янця-Подільського.
  • Фестиваль повітроплавання планували завершити 23 травня вечірніми польотами. Та через падіння кулі та загибель людини, що сталося вчора, 22 травня, усі польоти скасовані.
На початок