Новий керівник Миргородського РТЦК та СП: хто такий Олександр Голубицький та що він задекларував

Новий керівник Миргородського РТЦК та СП: хто такий Олександр Голубицький та що він задекларував

Олександр Голубицький новий очільник Миргородського ТЦК
Очільник Миргородського районного ТЦК та СП Олександр Голубицький. Telegram-канал В. Дяківнича

У Миргородському районі на Полтавщині представили нового керівника районного терцентру комплектування та соцпідтримки. На посаді працюватиме Олександр Голубицький.

Посадовця представив 9 травня начальник обласного ТЦК та СП Олексій Трофіменко. Про це у своєму Telegram-каналі повідомив начальник Миргородської районної військової адміністрації Віталій Дяківнич.

За його даними, Олександр Голубицький має звання підполковник. Він народився у селі Голуби Миргородського району. Навчався у Полтавському вищому зенітно-ракетному училищі й працював за фахом. Служив на посаді заступника начальника управління з питань цивільного захисту ДСНС Полтавщини, а після початку повномасштабного російського вторгнення пішов добровольцем у Збройні сили України.

Новий керівник Миргородського РТЦК та СП Олександр Голубицький: що про нього відомо
Олександр Голубицький та Олексій Трофіменко під час представлення 9 травня 2024-го року. Telegram-канал В. Дяківнича

Олександр Голубицький воював на передовій, також працював у територіальних центрах комплектування та соцпідтримки ― був керівником Хорольського відділення, а також заступником начальника Полтавського міського ТЦК.

Яке майно має новий керівник Миргородського ТЦК Олександр Голубицький

У Єдиному державному реєстрі декларацій є один документ, поданий Олександром Голубицьким ― від 29 березня 2024-го. Вказане місце роботи ― військова посадова особа офіцерського складу Полтавського ОМТЦК та СП. Це декларація за 2023-й рік.

Олександр Голубицький задекларував квартиру у Полтаві площею 52 квадратних метри. Це спільна власність, посадовцеві належить 50%. Дата набуття права власності ― 1 червня 2022-го року. Також чоловік має понад 6 гектарів землі у селі Федунка Шишацької громади. На ділянку він набув права власності у серпні 2023-го року, її оціночна вартість ― майже 191 тисяча гривень.

Від вересня 2021-го року в Олександр Голубицького є легковик "Hyundai" 2007-го року випуску. Її вартість на дату набуття права власності ― 45 тисяч гривень.

Серед грошових активів посадовець задекларував:

  • зарплатню від Полтавської профспілкової організації Південної залізниці ― майже 145 тисяч гривень;
  • зарплатню в Полтавському обласному ТЦК та СП ― 685,5 тисяч гривень;
  • матеріальну допомогу від управління соцзахисту та від управління соціального розвитку ― 10 тисяч гривень та 5 тисяч гривень відповідно;
  • дохід від здачі майна в оренду ― 30 тисяч гривень;
  • пенсію ― 280,5 тисяч гривень;
  • зарплатню дружини від ДСНС Полтавщини ― майже 281 тисяча гривень.

Із готівки посадовець має майже 15,5 тисяч доларів.

Читайте і дивіться Суспільне Полтава на платформах:

Telegram | Viber | Instagram | Twitter | YouTube | Facebook | TikTok

На початок