Циклон принесе дощі. На Миколаївщині синоптики прогнозують похолодання

Циклон принесе дощі. На Миколаївщині синоптики прогнозують похолодання

Циклон принесе дощі. На Миколаївщині синоптики прогнозують похолодання
Миколаїв. Фото: Марія Соболь/Суспільне Миколаїв

У Миколаївській області протягом тижня, з 13-го до 19-го листопада, синоптики прогнозують похолодання. З 13-го до 14-го листопада денна температура становитиме до +8…+13 градусів, а вночі — до +3...+8 градусів.

Про це кореспондентам Суспільного розповіла черговий синоптик Миколаївського гідрометеорологічного центру Тамара Волошина.

За словами Тамари Волошиної, у вихідні (11-го та 12-го листопада) Миколаївська область опинилася під впливом циклону з Європи.

"Він викликав сильні дощі у нас. Були штормові поривчасті вітри. Але сьогодні та завтра (13-14 листопада — ред.) вже буде погода без опадів. Але він (циклон — ред.) приніс з собою похолодання. Сьогодні (13 листопада — ред.) та завтра (14 листопада — ред.) ще буде до +8…+13 градусів вдень, а нічні температури знизяться. Вже сьогодні до +3…+8 градусів. Вітер сьогодні-завтра — північно-західний, 7-12 м/с. Вітру сильного вже не буде", — говорить синоптикиня.

Новий циклон очікується 15-16 листопада. Він принесе дощі та поривчасті вітри, каже Тамара Волошина.

"Температури будуть вночі до +1…+6 градусів. А вдень — до +5…+10 градусів", — розповідає синоптикиня.

З 17-го до 19-го листопада на Миколаївщині прогнозують погоду без опадів. Вітер буде північно-західний, 5-10 м/с.

"Температура суттєво не зміниться. Нічні температури вже будуть низькі до +2…+7 градусів, а вдень — до +5…+11 градусів", — говорить Тамара Волошина.

Слідкуйте за головними новинами Миколаєва та області у Telegram, Viber, YouTube, Facebook та Instagram.

На початок