Тімур Мірошниченко та Василь Байдак будуть коментувати фінал "Євробачення-2024"

Тімур Мірошниченко та Василь Байдак будуть коментувати фінал "Євробачення-2024"

Тімур Мірошниченко та Василь Байдак будуть коментувати фінал "Євробачення-2024"
Тімур Мірошниченко та Василь Байдак. Cуспільне

Ведучий Тімур Мірошниченко разом зі стендап-коміком Василем Байдаком будуть коментувати фінал пісенного конкурсу "Євробачення-2024" 11 травня.

Про це повідомляє Суспільне Мовлення.

Тімур Мірошниченко — незмінний коментатор "Євробачення". Цього року він уже коментував перший та другий півфінали.

Василь Байдак не вперше буде співпрацювати з Мірошниченком. Цього року комік був одним зі співведучих нацвідбору на "Євробачення" разом із Мірошниченком та Юлією Саніною.

"Вже не можу дочекатись! Хочу бути дотичним до всього, що стосується «Євробачення». Шкода, що без Юлі, бо тоді була б уся компашка в зборі. Зробимо з Тімуром цю подію веселішою!" — сказав Василь Байдак.

Крім того, Мірошниченко та Байдак будуть ведучими третього випуску передшоу, що розпочнеться за пів години до початку фіналу — о 21:30. Гостями стануть:

  • Іван Клименко — музичний продюсер та автор Teresa & Maria та Stefania;
  • Оксана Скибінська — голова делегації України на "Євробаченні";
  • Віталій Дроздов — музичний експерт, член журі нацвідбору на "Євробачення-2020".

Коли фінал "Євробачення-2024"

Україна у фіналі конкурсу виступить під номером 2. У фіналі голосувати зможуть не тільки країни-учасниці фіналу, а й загалом усіх країн, які цьогоріч брали участь у "Євробаченні-2024". Україна не може голосувати за себе.

Пряма трансляція грандфіналу "Євробачення-2024" розпочнеться на телеканалі Суспільне Культура о 22:00. Також фінал можна дивитися на сайті Суспільне Культура.

Суспільне Мовлення, яке є членом Європейської мовної спілки, організовує і проводить відбір пісні та представника від України, а також забезпечує участь представниць України на Пісенному конкурсі "Євробачення-2024".

Радіо Промінь — офіційний радіомовник "Євробачення".

Читайте нас у Facebook, Instagram і Telegram, дивіться наш YouTube і TikTok

Поділіться своєю історією з Суспільне Культура. З нами можна зв'язатися у соціальних мережах та через пошту: [email protected]

На початок