Мем "Свята Джавеліна" розпочав новий мільйонний збір для ЗСУ

Мем "Свята Джавеліна" розпочав новий мільйонний збір для ЗСУ

Мем "Свята Джавеліна" розпочав новий мільйонний збір для ЗСУ
. Фото: saintjavelin/Instagram

Компанія Saint Javelin розпочала новий збір на 1 мільйон доларів для українських військових, про це команда повідомила 28 вересня у своєму Instagram.

Кошти витратять на зимовий одяг, генератори та тактичні аптечки для українських військових.

"Із похолоданням умови ведення бойових дій стають усе складнішими. Saint Javelin Inc. поставила нову амбітну мету – зібрати 1 мільйон доларів і допомогти підготувати до зими 3000 українських військових", – коментує команда.

"Символи єдності". Добірка українських артоб’єктів, створених після 24 лютого

Компанія планує розділити зібрані кошти між військовими – 200 доларів кожному для забезпечення термобілизною та медичним обладнанням, та 100 – на дизельні генератори.

Долучитися до збору можна тут.

"Свята Джавеліна" (Saint Javelin) – мем, створений канадським маркетологом Крістіаном Борисом до повномасштабного вторгнення, у якому адаптовано картину з серії "Мадонни" художника Кріса Шоу. Після 24 лютого мем став вірусним, а журналіст Крістіан Борис перетворив його на спосіб збору пожертв для України, завдяки продажу мерчу.

Львівський бренд створив вишиванку із зображенням безпілотника "Bayraktar"

Читайте нас у Facebook або Telegram

Станьте частиною Суспільне Культура: напишіть нам про цікаві події культурного життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Ваші історії важливі для нас!

На початок