Лиши книгу для бабусі чи дідуся. Київська книгарня пропонує долучитися до благодійного проєкту

. Фото: УНІАН

Міська муніципальна книгарня "Сяйво книги" запрошує киян долучитись до благодійного проєкту "Одним словом" та лишити книжковий подарунок для літніх людей. Про це повідомляє пресслужба Київської міської адміністрації із посиланням на ініціаторів проєкту.

"Кожен охочий відвідувач книгарні може купити книгу зі знижкою 20% та передати її працівникам для проєкту "Одним словом". За участь книгарня надасть дарувальнику знижку 10% на наступну покупку. Уживані старі книжки не беруть участь у проєкті, бо філософія книгарні — свіженький асортимент та якісні книги",— йдеться у повідомленні.

Зазначається, що команда книжкового магазину "Сяйво книги" ретельно підбирала ексклюзивну підбірку бестселерів для найстарших читачів.

В книгарні кажуть, що літні люди можуть на спеціальному стелажі безкоштовно обрати для себе книгу на вибір для читання вдома, а потім повернути її та обрати нову.

Міська муніципальна книгарня "Сяйво книги" — найстаріша в Києві. Знаходиться за адресою вул. Велика Васильківська, 6. У приміщенні є укриття, яким можуть скористатися відвідувачі під час повітряної тривоги.

Що відомо

Київська книгарня "Сяйво книги" у липні ініціювала збір російськомовних книжок, які відправлять на переробку, а виручені кошти підуть на ЗСУ. Кожен, хто принесе та здасть видання російською мовою, нададуть знижку 10% на купівлю книг.

У муніципальній книгарні "Сяйво книги" зібрали майже 48 тисяч російських книжок. Це приблизно 25 тонн російських книг. Їх відправили на переробку. А отримані за переробку понад 97 тисяч гривень передадуть на потреби Збройних сил України.

У Києві у муніципальній книгарні "Сяйво книги" ініціювали проєкт "Повернись живим". Таким чином хочуть зібрати мобільні бібліотеки для українських військових, які перебувають на передовій. Придбати книжку можна за 20% знижкою.

За кошти з російських книжок, які кияни здали на макулатуру, придбали авто для Збройних сил України. Автівку назвали "Сяйвомобіль". Його передали на перодову на Херсонщині

Читайте також

На вулицях Києва з’явився "Маніфест змін" від української молоді

"Укрпошта" введе в обіг марку "Щедрик. Carol of the Bells". Коли саме

На новорічні свята Києвом курсуватиме екскурсійний ретро-потяг