На Вінниччині розпочався чемпіонат з мініфутболу серед нацгвардійців

. Суспільне Вінниця

10 команд із західної України беруть участь у чемпіонаті Західного оперативного, територіального обʼєднання з мініфутболу серед нацгвардійців. Стартував такий 10 серпня, проходить у Калинівці Хмільницького району.

Про це Суспільному розповів виконувач обовʼязків начальника з фізичної підготовки і спорту Західного територіального управління Анатолій Халацький.

Суспільне Вінниця

Входять команди зі Львова, Івано-Франківська, Хмельницького, Вінниці, також Варош і місто Нетишен. Також команда Калинівки, яка приймає їх. Так, як команда військової частини 3028 виграла в минулому, і в цьому році виграли супер-кубок Ліги АТО, тобто найсильніша футбольна команда є на сьогодні в місті Калинівка, тому було прийнято рішення: на базі військової частини проводити чемпіонат з мініфутболу”, — каже Анатолій Халацький.

Суспільне Вінниця

Матчі стартували 10 серпня. Зіграють команди по дві гри. Результати оголосять у четвер.

Відкрили чемпіонат команди Калинівської частини 3028 та Львівської 4114. На перших хвилинах перевагу на полі тримали калинівчани. Але на сьомій хвилині рахунок відкрив пʼятий номер львівської команди Сергій Тригубець.

Суспільне Вінниця

Львівська команда продовжувала утримувати перевагу і на 16-тій хвилині Тригубець забив другий гол.

Перший тайм закінчився із рахунком 3:0 перевагою львівʼян. У другому таймі калинівчани активізувалися, але забити гол вдалося Костянтину Калісецькому на останній хвилині. Але за чотири секунди до завершення гри у воротах калинівчан опиняється четвертий мʼяч.

Суспільне Вінниця

У знаки далося те, що калинівська команда звикла грати на великому полі, каже воротар Олександр Безживотний.

"На великому полі є час на дві-три секунди довше подумати, як обробити мʼяч, що зробити. А тут все діло в секунді: прийняв-віддав, вдарив", — каже Олександр Безживотний.

Суспільне Вінниця

У першому таймі калинівчани ніяк не могли пробити захист львівʼян. Воротар львівської команди Андрій Жук гру назвав напруженою. Додає, обидві команди сильні, тому розслаблятися йому було ніколи. Гра завершилася з рахунком 4:1 на користь львівʼян.

Читайте також

  • Військовий хірург із Вінниці переміг у номінації "Найкращий лікар" України
  • Перемогли на чемпіонаті світу та готуються до нових змагань: історія вінницьких єдиноборців