Серед переможців конкурсу проєктів регіонального розвитку — три від Миколаївщини

Серед переможців конкурсу проєктів регіонального розвитку — три від Миколаївщини

Серед переможців конкурсу проєктів регіонального розвитку — три від Миколаївщини
.

Проєкти від установ Миколаївської області визначено серед переможців конкурсу проєктів регіонального розвитку. Про це повідомляє пресслужба Миколаївської обласної державної адміністрації на своїй сторінці у Facebook.

Конкурсна комісія визначила переможців у конкурсі проєктів регіонального розвитку, які можуть реалізовуватися за гроші державного бюджету, отриманих від ЄС.

Серед переможців конкурсу проєктів регіонального розвитку - три від Миколаївщини
minregion.gov.ua

Серед фіналістів три проєкти від Миколаївської області: "Економіко-соціальний бізнес — інкубатор для ОТГ", "Розвиток Інноваційного кластера "RInnoHUB", "Інкубатор з запуску бізнесу у сфері аквакультури (AQUABATOR)" на загальну суму 20 млн 698 тис. грн.

"Цього року (2020-го – ред.) найбільше було подано проєктів регіонального розвитку щодо туризму та інноваційної економіки. Під час відбору експерти та конкурсна комісія звертали увагу, у першу чергу, на комплексність проєктів, їх соціально-економічний ефект для міст та регіонів, а також спроможність заявника підтримувати проєкт в подальшому", – сказав Міністр розвитку громад та територій України Олексій Чернишов, який є головою конкурсної комісії.

Всього відібрано 56 проєктів на загальну суму понад 535 млн грн, які будуть рекомендовані до фінансування у 2021 році.

Читайте також: "Громадський бюджет. Люди мають можливість покращувати місто"

Що відомо

  • Конкурсний відбір 2020 року тривав з 3 вересня до 3 листопада. Заявниками з усіх регіонів України було подано 739 проєктів на загальну суму 8,4 млрд грн.
  • Перший конкурсний відбір відбувся у 2017-2018 роках і за його результатами було відібрано 70 проєктів за 5 напрямками на суму понад 616 млн грн.
На початок