З любов’ю і турботою. Кропивничанки готують більше 30 кілограмів їжі для бійців на Схід

З любов’ю і турботою. Кропивничанки готують більше 30 кілограмів їжі для бійців на Схід

З любов’ю і турботою. Кропивничанки готують більше 30 кілограмів їжі для бійців на Схід
. Тетяна Сила

Понад 10 літрів медово-лимонної суміші, 12 кілограмів квашеної капусти та 10 кілограмів морквяного салату приготували учасниці громадської організації “Разом ми Сила” у Кропивницькому. Приготоване відправлять бійцям, що захищають кордони України на Сході – розповіла голова організації Тетяна Сила. Бійцям допомагають з 2014 року.

Учасниці громадської організації готують вдома на кухні у кропивничанки Тетяни Сили – ріжуть капусту, труть моркву.

Головне, що ми готуємо з любов’ю і турботою для наших захисників, каже учасниця громадської організації Ірина Махно. “Рецепт простий, треба капуста морква, сіль та любов”.

Окрім квашеної капусти для бійців готують салат з моркви.

Поряд за столом доньки учасниць організації ріжуть лимони. З лимонів, меду та горіхів готують суміші.

Готують для військових за потреби: буває щотижня, буває раз на місяць. Роблять це – ввечері після роботи – розповідає Ірина Сила. “Сьомий рік, як ми займаємося цим. Допомагаємо тому, що хочемо якимось чином буди причасними до того, що вони нам забезпечують безпеку і мирне небо. Наші діти хочуть ходити до школи і в садочки. І ми хоч таким маленьким чином хочемо зробити приємність нашим захисникам”.

Були моменти, каже, Тетяна Сила, коли хотіла покинути цю справу, але не змогла. “Коли поїхала і побачила хлопців, там де вони знаходяться, я вже не можу зупинитися, не в силах кинути це все. Вони всі рідні, всі дзвонять, я знаю як їм там важко”.

Приготовану капусту, моркву та вітамінні суміші 72-й бригаді відправлять поштою за три дні.

Читайте також

На початок