Новорічна програма в Миколаївському академічному обласному театрі ляльок триватиме до 9 січня

Новорічна програма в Миколаївському академічному обласному театрі ляльок триватиме до 9 січня

Новорічна програма в Миколаївському академічному обласному театрі ляльок триватиме до 9 січня
. Оригінальна

Мишеня, Кіт та Снігова Баба. Відбулась вистава "Новорічний переполох" у Миколаївському академічному обласному театрі ляльок. Актори театру після спектаклю організували для дітей розважальне шоу "Дива в Лямтряндії".

Катерина Ніколаєнко привела на виставу свою доньку Аліну. Говорять, що найбільше сподобалися казкові герої - Кіт та Миша. Катерина Ніколаєнко говорить: "Ми щороку приходимо. Старшому вже тринадцять. Це перший рік його не привели, а так щороку ходимо саме на новорічний спектакль, на це свято".

Новорічна програма розрахована на вікову категорію від трьох до дванадцяти років. Програма складається із двох частин: вистава та розважальне шоу, триває півтори години. У цьому році сценарій вистави "Новорічний переполох" працівники театру писали самі.

Поки триває антракт, артистка Сніжана Бойчук, яка грає головну героїню спектаклю - мишеня Ясю, у гримерці готується до наступного виходу - у фоє театру відбуватиметься розважальне шоу "Дива в Лямтряндії".

Артистка Миколаївського академічного обласного театру ляльок Сніжана Бойчук каже: "У лялечках таких дуже важко працювати. На початку заряджаюся енергією. У цьому році це мандаринки і вода обов’язково. Навіть їсти не хочеться, бо тут треба витримка дуже, терпіння, сил багато. Ми готуємося за сценою. Я схована за каміном, у мене там стоїть чарочка з водичкою. Беру з собою туди мандаринку – це для настрою, інакше не можна. Треба себе накручувати. І коли забігаю за камін, дійсно, я випиваю ковток, знімаю маску. Тоді знову мій вихід і знову вперед, вперед". Розпочинається шоу і мишеня Яся знову перед глядачами.

Олена Криницька вперше привела на свято свою дворічну доньку Камілу. Ділиться враженнями: "Вона танцювала, кричала. Дуже сподобалось. У минулому році я бачила, як дітей водили, тому ми тут".

Новорічну програму в театрі відпрацьовуватимуть до 9 січня.

Авторка: Вікторія Андрушків, оператор: Василь Філімон

На початок