День тиші? На Прикарпатті про нього чули не всі

День тиші? На Прикарпатті про нього чули не всі

День тиші? На Прикарпатті про нього чули не всі
. Суспільне Карпати

Протягом 24-го жовтня на Прикарпатті станом на 15:00 зафіксували шість ймовірних правопорушень виборчого процесу. Про це кореспондентам Суспільного Карпати повідомила речниця Нацполіції в Івано-Франківській області Христина Максимчак.

Після звернень громадян правоохоронці виїжджають на місце ймовірного правопорушення і, якщо ознаки виборчого процесу є, то складають адміністративні протоколи. Зокрема, два ймовірні правопорушення зафіксували в Івано-Франківську та Коломиї і по одному порушенні у Калуському та Тисменицькому районах.

Кореспонденти Суспільного Карпати вирішили перевірити, чи можна побачити політичні агітки на вулицях Івано-Франківська. Одразу на виході із житлового будинку за адресою: вулиця Євгена Коновальця, 80 бачимо чотири плакати із агітацією депутата, який балотується на окрузі від однієї із політичних партій.

Також один плакат із агітацієї однієї із політичних партій. Поруч і нижче на цьому ж стенді бачимо 18 плакатів ще одного депутата, але вже від іншої партії.

Політична агітація на вул. Коновальця, 80
Політична агітація на вул. Коновальця, 80. Суспільне Карпати

Переходимо дорогу і біля зупинки навпроти будинку бачимо ще один плакат від кандидатки однієї із політичних партій до Івано-Франківської міської ради.

Політична агітація
Політична агітація. Суспільне Карпати

Ще один агітаційний банер із гаслом партії висить навпроти "Promprylad.Renovation".

День тиші? У Франківську не всі про нього чули
День тиші? У Франківську не всі про нього чули. Суспільне Карпати

Порушення дня тиші фіксуємо за адресою: вулиця Гната Хоткевича, будинок 44/3. Зокрема, бачимо плакат із передвиборчою агітацією кандидата однієї із політичних партій та агітку із символікою однієї із політичних партій.

День тиші? У Франківську не всі про нього чули
День тиші? У Франківську не всі про нього чули. Суспільне Карпати

Журналісти Суспільного Карпати зателефонували на лінію "102" і повідомили про зафіксовані порушення виборчого процесу. Правоохоронці уточнили вулицю та будинок, назву партію, депутата і округ, по якому той балотується.

Читайте також

На початок