У Кропивницькому чутно вибухи. У Повітряних силах повідомили про загрозу ракет

У Кропивницькому чутно вибухи. У Повітряних силах повідомили про загрозу ракет

У Кропивницькому 22 березня лунають вибухи
У Кропивницькому 22 березня лунають вибухи. Фото: Генеральний штаб ЗСУ

У Кропивницькому о 05:20 було чути звуки вибухів.

Про це повідомляють кореспонденти Суспільне Кропивницький. У Повітряних силах ЗСУ попередили про масовану атаку ракетами та безпілотниками.

О 05:18 у Повітряних силах повідомили про рух крилатої ракети у напрямку Канатового. Про таку ж ракету у напрямку області через Запоріжжя — о 05:00. Повітряну тривогу оголосили о 01:17.

О 06:12 у Telegram-каналі Знам'янського Рем Кіровоградської області повідомили про аварійне відключення електропостачання у селі Богданівка, орієнтовно до восьмої години. Також у частині селища Знам'янка, селі Суботці та частині міста Знам'янка. За інформацією кореспондентів Суспільного, немає електрики у низці мікрорайонів Кропивницького.

Внаслідок російських обстрілів знеструмлено одну з ліній електропередачі, що живить Запорізьку АЕС, повідомив міністр енергетики Галущенко.

Відбій повітряної тривоги оголосили о 06:59.

Внаслідок атаки на Кіровоградщині є пошкодження господарчої будівлі. Інформація про травмованих та загиблих відсутня, повідомив у своєму Telegram-каналі начальник Кіровоградської ОВА Андрій Райкович.

У Кіровоградській області діють аварійні відключення світла. Про це Суспільному повідомила речниця енергопостачального підприємства "Кіровоградобленерго" Олена Данильченко.

Що відомо про атаку армією РФ 22 березня

Про масовану ракетну атаку в командуванні ЗСУ почали повідомляти після 03:00: "Пуски крилатих ракет зафіксовано з району Каспійського моря. Розрахунковий час входження в повітряний простір України близько 05.00".

У Харкові о 04:40 пролунала серія з понад 15 вибухів. У місті зникло світло.

У Запоріжжі на 05:25 пролунало вісім вибухів. Внаслідок обстрілу пошкоджень зазнали обʼєкти інфраструктури та цивільні будинки.

Російська армія обстріляла Дніпро та Кривий Ріг. В окремих районах Дніпра жителі повідомляють про перебої зі світлом.

Також через обстріл немає електрики у Хмельницькому й інших населених пунктах регіону, зокрема Шепетівці, Старокостянтинові, Красилові та навколишніх селах.

На початок