"Дівчата. Діти": у Рівному відкрили простір з безкоштовними послугами для тих, кому від 6 до 17 років

"Дівчата. Діти": у Рівному відкрили простір з безкоштовними послугами для тих, кому від 6 до 17 років

У Рівному запрацював простір "Дівчата. Діти"
. Фото: ГО "Дівчата"

Простір для дітей та підлітків "Дівчата. Діти" запрацював у Рівному. Тут дітям віком від 6 до 17 років організовують безкоштовні індивідуальні та групові заняття з психологами, спортивні уроки, настільні ігри, вивчення англійської та інші розваги.

Про це в етері Українське радіо. Рівне розповіла дитяча психологиня, комунікаційниця ГО "Дівчата" у Рівному Ірина Сірачук.

Зі її слів, простір "Дівчата. Діти" – це дружній простір для дітей від 6 до 17 років, які живуть на Рівненщині. Тут, залежно від потреб дитини, можна отримати індивідуальну або групову консультацію психолога.

"Також у просторі організовують розвиваючі тренінги, музичні майстер-класи, творчі зустрічі, спортивні та настільні ігри, перегляд фільмів та мультиків, розмовні клуби з вивчення англійської, заняття з йоги, сучасних танців, фітнесу та інші", – розповіла Ірина Сірачук.

Відкриття такого простору в Рівному ініціювали ГО "Дівчата" в рамках проєкту "Підтримка дітей та підлітків, які постраждали від війни в Україні".

Послуги в клубі надають безкоштовно та конфіденційно. Заняття планують відповідно до вікової категорії дітей.

"У нас є кваліфіковані психологи, які працюють з дітьми. Постійно в просторі є адміністратор та кейс-менеджер. Він допомагає вирішити більш складні питання, які діти з батьками самостійно вирішити не можуть. Наприклад, у юридичній чи медичній сфері", – додала комунікаційниця проєкту.

З її слів, щодня в просторі планують орієнтовно по три заходи. Працює клуб у вівторок-суботу з 9.00 до 18.00, адреса – м. Рівне, вул. Соборна, 430. За додатковою інформацією можна звертатися за номером телефону: (067) 39 90 774.

Розклад занять і подробиці — у телеграм-каналі "Дівчата. Діти” Рівне.

Суспільне Рівне в Telegram | Viber | Instagram | Twitter | YouTube | Facebook

На початок