На Полтавщині 16 лютого 2024-го року чули звуки вибухів: що про це відомо

На Полтавщині 16 лютого 2024-го року чули звуки вибухів: що про це відомо

Російські військові 16 лютого 2024-го року обстріляли Полтавську область. Звуки вибухів чули у всіх районах. У цей час у регіоні була повітряна тривога.

О 14:59 жителі Полтавського району повідомляли, що чули звук вибуху. Після цього їх чули у Кременчуцькому, Миргородському та Лубенському районах.

У своєму Telegram-каналі начальник Полтавської ОВА Філіп Пронін повідомив, що російські військові ударили по території області. Попередньо відомо, що обійшлося без загиблих та травмованих.

Що відомо про обстріли Полтавщини 14-16 лютого 2024-го року

У ніч з 15 на 16 лютого 2024-го року армія Російської Федерації ракетою поцілила по відкритій території у Миргородському районі. Про це у своєму Telegram-каналі повідомляв начальник Полтавської ОВА Філіп Пронін. За його інформацією, обійшлося без загиблих та травмованих.

Опівночі жителі Миргородського району повідомляли про звук вибуху. Упродовж доби на території області шість разів лунала повітряна тривога. Загалом вона тривала майже 4 години, написав Пронін.

Також у ніч з 14 на 15 лютого 2024-го року російські військові влучила у складське приміщення у Миргородському районі. Там виникла пожежа на площі 100 метрів квадратних. Про це у своєму Telegram-каналі повідомляв начальник Полтавської ОВА Філіп Пронін. За його інформацією, загиблих або травмованих унаслідок влучання немає. За словами речниці рятувальників Полтавщини Світлани Рибалко, до гасіння пожежі залучали близько 20 надзвичайників.

Читайте і дивіться Суспільне Полтава на платформах:

Telegram | Viber | Instagram | Twitter | YouTube | Facebook

На початок