З російського полону повернули 21-річного запорізького військового Віктора Вогнистого

З російського полону повернули 21-річного запорізького військового Віктора Вогнистого

Обмін полоненими: з російського полону повернули військового із Запоріжжя
Віктор Вогнистий, військовослужбовець військової частини 3029, якого 31 січня звільнили з російського полону. Фото: особистий архів Тетяни Вогнистої

31 січня під час обміну до України повернули військовослужбовця із Запорізької області. Віктор Вогнистий служив у військовій частини 3029 Національної гвардії України.

Про це Суспільному повідомила мати військовослужбовця Тетяна Вогниста

“Я навіть не знаю, як це можна передати словами. ... Слів нема, на жаль, тільки емоції. Дякувати усім, хто причасний до обмінів. Зараз ще не знаю, ще не зв'язуватися. Крім того, що він телефонував з телефону журналістки, він більше нічого не казав. Він сказав, що його вже обміняли і він вже в Україні.

В полон, каже Тетяна Вогниста, Віктор потрапив з Азовсталі в Маріуполі під час наказу. Там пробув з середини травня 2022 року до теперішнього часу.

"Його тримали в Свердловській колонії Луганської області, або можна сказати Довжанська. Весь цей час контакту не було, я знала про те, що він знаходиться там, тільки від обміняних хлопців, яких обміняли в лютому — березні минулого року. Він солдат за контрактом. В жовтні був 21 рік”.

Раніше Суспільне повідомляло, що серед тих, кого сьогодні, 31 січня, Україна повернула з російського полону, 18 людей з Запорізької області.

Підписуйтеся на новини Суспільне Запоріжжя в Telegram та у Viber

На початок