Російські військові намагались прорватись по каналізації: військовий розповів про ситуацію в Авдіївці

Російські військові намагались прорватись по каналізації: військовий розповів про ситуацію в Авдіївці

Російські військові намагались прорватись по каналізації в Авдіївку, це призвело до змін позицій, але українські бійці "скоригували" та стабілізували ситуацію.

Про це розповів в ефірі телемарафону "Єдині новини" військовослужбовець Збройних сил України 110 ОМБр Сергій Волков.

"Російські військові постійно змінюють тактику. За малими групами важко полювати. Десь їм вдається заціпитися. Армія РФ намагається з трьох боків намагаються оточити Авдіївку. Ситуація доволі критична", — каже військовий.

За словами Сергія Волкова, ситуація та лінія бойового зіткнення — динамічна.

"Якщо вони(російські військові — прим. ред.) показували кадри з "Царської охоти", сьогодні їх там нема. Їх вибили звідти. Щодо інженерних споруд починаючи з 2014 року там велика кількість споруд, які використовувались Силами оборони для певних бойових задач, на жаль, росіяни дізнались та використали їх самі. Всі заходи протидії цій історії — виконані. Військові РФ готувались запустивши туди не "шахтарів" та "копачів", а фахівців, які працювали, щоб неочікувано вийти по цих спорудах. Наразі ситуація з інженерними спорудами контрольована", — розповів військовослужбовець ЗСУ 110 ОМБр Сергій Волков.

За даними начальника Авдіївської МВА Віталія Барабаша, станом на ранок 26 січня 1060 жителів Авдіївки залишаються у місті.

Читайте всі новини Донбасу в Telegram, Viber, Facebook, YouTube та Instagram

На початок