Cекретар Полтавської міської ради Катерина Ямщикова подала декларацію за 2023 рік: що вказала

Cекретар Полтавської міської ради Катерина Ямщикова подала декларацію за 2023 рік: що вказала

Катерина Ямщикова
. фото facebook-сторінка Катерини Ямщикової

Чинний секретар Полтавської міської ради Катерина Ямщикова 25 січня подала декларацію за 2023 рік. У ній посадовиця вказала нерухоме та рухоме майно, а також грошові заощадження.

Про це Суспільному стало відомо із Єдиного державного реєстру декларацій.

У декларації за 2023 рік Катерина Ямщикова вказала, що є власницею квартири у будинку, який нині зводиться. Житлова площа - 63, 5 квадратних метри. Квартира є спільним майном із її чоловіком - депутатом Полтавської міської ради Вадимом Ямщиковим. Цей будинок — ТОВ "Будівельна компанія "Комбінат виробничих підприємств", власником якого є депутат Полтавської міської ради від "Слуг народу" Сергій Іващенко.

Також у декларації зазначена ще одна квартира, яка є спільною власністю батьків Катерини Ямщикової. Остання має лише право на користування цим об'єктом нерухомості.

Серед рухомого майна у декларації зазначено три автомобілі: Nissan "Micra" 2005-го року випуска, Volksvagen "Transporter" 2001-го та Nissan "X-Trail" 2004-го року. Останніх вказана ціна — 45 та 50 тисяч гривень.

Сума доходів, які у 2023 році заробила Катерина Ямщикова, — понад 800 тисяч гривень. Із них – понад 8 тисяч зарплата за основним місцем роботи у Полтавському краєзнавчому музеї та понад 271 тисяча гривень заробітної плати у виконавчому комітеті Полтавської міської ради. 514 341 гривня – це виплати військовослужбовиці із військової частини. Ще 10 тисяч гривень зазначені як соціальні виплати.

Серед грошових активів у Катерини Ямщикової – 340 тисяч гривень готівки.

Коли та як призначили секретаркою Катерину Ямщикову

28 липня під час позачергової сесії Катерину Ямщикову призначили на посаду секретаря міської ради. Засідання ініціювали депутати від фракцій "Рідне місто", "За майбутнє", "Слуга народу" та "Партія простих людей Сергія Капліна".

За кандидатуру Ямщикової під час таємного голосування проголосували усі присутні 28 депутатів. Не голосувала сама кандидатка та її чоловік Вадим Ямщиков.

Читайте і дивіться Суспільне Полтава на платформах:

Telegram | Viber | Instagram | Twitter | YouTube | Facebook

На початок