На Львівщині 23 січня попрощаються із трьома захисниками

На Львівщині 23 січня попрощаються із трьома захисниками

На Львівщині 23 січня попрощаються із трьома захисниками
Світлина ілюстративна. Пресслужба Львівської міської ради

Сьогодні, 23 січня, на Львівщині попрощаються із трьома оборонцями України. Іван Якубовський, Олег Гуч та Василь Тарньовий загинули у бою на передовій.

Про це повідомили у пресслужбі Львівської ОВА.

Іван Якубовський родом із села Ільковичі Сокальської громади. Чоловік був мобілізований на військову службу 25 лютого 2022 року. Захисник служив гранатометником в аеромобільному відділенні військової частини А4350. Загинув 14 січня 2024 року під час бойових дій в районі Мар’їнки Донецької області через атаку FPV-дрона з боку росіян. У воїна залишилися батьки та старший брат.

Іван Якубовський
Іван Якубовський. Фото: пресслужба Львівської ОВА

Олег Гуч — мешканець села Бистрий Трускавецької громади. Мешканця Львівщини призвали до Збройних сил України 22 серпня 2023 року. Військовий загинув 17 січня 2024 року поблизу села Новоселівське Сватівського району на Луганщині. У захисника залишились дружина та діти.

Олег Гуч
Олег Гуч. Фото: пресслужба Львівської ОВА

Василь Тарньовий — житель села Підліски Мостиської громади. Чоловік був призваний на службу у квітні 2023 року, виконував бойові завдання у військовій частині А2582. Захисник загинув під час ворожого обстрілу в районі населеного пункту Вербове Пологівського району Запорізької області.

Василь Тарньовий
Василь Тарньовий. Фото: пресслужба Львівської ОВА

На початок