У Львові 15 травня попрощаються із військовими Володимиром Сойком та Богданом Дуликом

У Львові 15 травня попрощаються із військовими Володимиром Сойком та Богданом Дуликом

Прощання із військовими у Львові
Прощання із військовими у Львові. Пресслужба Львівської міської ради

Сьогодні, 15 травня, у Львові відбудеться прощання із двома захисниками. Володимир Сойко загинув у бою на східному, а Богдан Дулик на південному напрямку.

Про це повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

Володимир Сойко — уродженець села Гримайлівка Львівської області. Чоловік здобував освіту в Львівській політехніці. У 2015 році покинув навчання та добровільно став на захист України. Військовий виконував бойові завдання у зоні АТО. Після повернення почав працювати агентом техпідтримки у міжнародних компаніях.

Із перших днів повномасштабного вторгнення РФ Володимир Сойко знову долучився до лав ЗСУ. Впродовж останнього періоду чоловік воював у 110 окремій механізованій бригаді імені генерал-хорунжого Марка Безручка на Донеччині.

Воїн загинув 7 травня у віці 30 років. Володимира Сойка залишилися батьки, двоє братів та цивільна дружина.

Володимир Сойко
Володимир Сойко. Пресслужба Львівської міської ради

Богдан Дулик — львів’янин. Чоловік здобув професійно-технічну освіту в місцевому училищі. Після завершення навчання проходив строкову військову службу. У мирний час працював на Львівському електроламповому заводі "Іскра", а також у будівельній сфері.

Із початком повномасштабного вторгнення РФ Богдан Дулик добровольцем став на захист країни. Львів'янин увійшов до складу військової частини А4728. Виконував завдання на південному напрямку.

Захисник загинув 10 травня. Йому було 48 років. У Богдана Дулика залишилася дружина, донька, брат і сестра.

Богдан Дулик
Богдан Дулик. Пресслужба Львівської міської ради

Чин похорону військових Володимира Сойка та Богдана Дулика розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі, за пів години відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Володимира Сойка поховають на Личаківському кладовищі, а Богдана Дулика – на Сихівському кладовищі.

На початок