Сили оборони на лівобережжі Херсонщини відбили 10 атак армії РФ

Сили оборони на лівобережжі Херсонщини відбили 10 атак армії РФ

Українські військові, артилерія
Українські військові під час виконання бойових завдань. Фото: Генштаб ЗСУ

Українські військові, які утримують плацдарм на тимчасово окупованому лівому березі Херсонської області, минулої доби відбили 10 штурмів армії РФ.

Про це в Telegram повідомили Сили оборони півдня.

Російські війська вперто продовжують безрезультатні штурми українських позицій на лівобережжі Дніпра і щоразу зазнають втрат. Сили оборони продовжують заходи з розширення плацдарму, йдеться в повідомленні.

Водночас російські окупанти не припиняють аеророзвідку, тиск артилерійськими й танковими обстрілами, застосовують ударні дрони різних типів, вдаються до точкових ракетних ударів з тактичної авіації, повідомили в Силах оборони півдня.

Раніше керівниця об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони та охорони півдня Наталія Гуменюк повідомила, що в ніч проти 19 січня Сили оборони на тимчасово окупованому лівому березі Херсонської області знищили човен російської армії разом з екіпажем.

17 січня на лівобережжі Херсонщини українські бійці знищили мобільну радіолокаційну станцію "Каста-2Е",  місце зберігання пально-мастильних матеріалів та спостережний пункт російських військових. Ліквідували 45 військовослужбовці РФ.

Підписуйтеся на новини Суспільне Херсон у Facebook, Telegram, Viber, Instagram та YouTube.

На початок