Зареєстрували ще трьох кандидатів на мера Черкас

Зареєстрували ще трьох кандидатів на мера Черкас

Зареєстрували ще трьох кандидатів на мера Черкас
.

Черкаська міська територіальна виборча комісія 27 вересня зареєструвала трьох кандидатів на посаду міського голови. Це Валерій Макеєв (від партії "Пропозиція"), Юлія Погостінська (від політичної партії "Опозиційна платформа За життя"), Павло Філіпенко (від партії "Перемога Пальчевського"). Про це Суспільному повідомив керівник Черкаської ТВК Денис Бобер.

Станом на 27 вересня зареєстровали 13 кандидатів на мера Черкас.

Хто такий Макеєв

Валерій Макеєв народився в місті Золотоноша на Черкащині. Громадянин України. 57 років. Вищі освіти за спеціальностями "менеджмент", "право", "інженерія". Одружений, має сина. Адвокат.

Зареєстрували ще трьох кандидатів на мера Черкас
Валерій Макеєв (партія "Пропозиція) та Юлія Погостінська (партія "ОПЗЖ").

Хто така Погостінська

Юлія Погостінська народилася в Запоріжжі. Громадянка України. 44 роки. Розлучена, має доньку. Освіта – вища за спеціальністю "тренер Олімпійського спорту з художньої гімнастики". Генеральна директорка телекомпанії "ВІККА".

Хто такий Філіпенко

Павло Філіпенко йде від партії "Перемога Пальчевського". Інформацію про кандидата в пресслужбі партії пообіцяли повідомити згодом.

Що відомо

  • 25 вересня ТВК зареєстрували плюс три кандидати в мери Черкас: Сергій Воронов (від партії "Свобода"), Віталій Ільченко (від "Слуги народу"), Анатолій Нужний (від партії "Наш Край").
  • 24 вересня ТВК зареєструвала ще чотирьох кандидатів: Олександра Згіблова (від "Партії вільних демократів"), Сергія Кудактіна (від "Європейської Солідарності"), Дмитра Кухарчука (від "Національного корпусу"), Олександра Литвина (від партії "Ошукані українці").
  • 21 вересня ТВК зареєструвала перших трьох кандидатів: Анатолія Бондаренка (від партії "За майбутнє"), Віктора Євпака (від партії "Голос"), Владислава Пустовара (від партії "Черкащани").
  • Із 15 до 24 вересня партії можуть висунути й подати до окружних комісій документи для реєстрації кандидатів. У містах, де більше 10 тисяч виборців, можна балотуватися у депутати тільки від партій. Люди голосуватимуть і за партійні списки, і за конкретного кандидата від партії у ньому.
  • Місцеві вибори призначені на 25 жовтня 2020 року. Одночасно на всій території країни виборці обиратимуть представників місцевих органів влади та міських голів.

Читайте також

На початок